Social Icons

srijeda, 28. rujna 2016.

Svi imaju strah od javnih nastupa. Odlučih da svoje iskustvo podijelim sa vama. Ide priča:

Kada ti reflektori obasjaju lice, kada mikrofon bude tik do tvojih usana, kada je hiljadu građana u tvom vidnom polju, shvatiš da mora da ostaneš tu gdje si, da tremu i sve iskrice napetosti moraš da sakriješ i utabaš Zarinim đonovima.  Hiljade različitih očiju te prate, čitaju ti sa usana, odobravaju i bodre pozitivnom mimikom i razumjevanjem na njihovim licima. To ti je taj izvor energije i podrška! Prepoznavanje tvoje iskrene želje i volje da promijeniš ono što više ne možeš da prihvatiš. Osjećaj da ti je ljubav prema narodu uzvračena. I šta ti još treba?

Slična situacija je i sa blogom. Kada vidim da me čitate, lajkate, dijelite ja sam svoju ulogu tu ostvarila. Uspjela sam prenijeti svoju poruku, energiju vama. To je neprocjenjiva vrijednost!

Pričala sam vam o Gamiss stranici. Ja sam naprosto oduševljena stvarima koje su mi prije nekoliko dana stigle! Veličine su kao i naše, slobodno uzimate broj koji i nosite. Na slikama ispod je moj izbor.

I have already told you about Gamiss website. I am totaly in love with items that I received before two days. Sizes are like ours, like euro siyes. You pick size what you wear. There is my choice on those photos.


Gamiss džemper možete kupiti ovdje
Gamiss jeans možete kupiti ovdje
Zara patike možete kupiti ovdje 
Možete hypati ovdje:

Nema komentara:

Objavi komentar

Love to hear what do you think.. Feel free to give your opinion, ask a question, or just say hello :) xxx